JLTV-s bejutottak

2012-08-31

3 pályázó léphet tovább a következő programszakaszba. A döntés alapján a Lockheed Martin vezette csapat mellett az Oshkosh és az AM General jutott a következő, 27 hónapos szakaszba, melynek részekén 12-14 hónap alatt mindhármuknak 22 prototípust kell többféle alváltozatban tesztelésre bocsátaniuk. 


Az eredmények alapján kerül majd megnevezésre azon gyártó, mely a későbbiekben legalább 50 000 járművet szállíthat majd az Egyesült Államok fentebb megnevezett két haderőnemének.

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lockheed Martin vezette csapat versenyzője.

 

 

A soron következő szakaszra elkülönített pénzmagból az Oshkosh Defense 56 milliót, az AM General 64 milliót, míg a Lockheed Martin 66 milliót kaphat.

 

 

Az új járgányt az előd gyártója szállíthatja majd?

Fotó: AM General


 


Forrás: htka.hu

100 új buszt kap a Magyar Honvédség

100 új buszt kap a Magyar Honvédség Mintegy száz modern busszal gazdagodik 2019-re a Magyar Honvédség – közölte dr. Simicskó István honvédelmi miniszter a HM CURRUS Zrt. és az IKARUS Járműtechnikai Kft. együttműködésével elkészült, CURRUS ARIES-VOLVO, Euro VI-os motorral szerelt csapatszállító busz prototípusának bemutatóján, szeptember 21-én, csütörtökön Székesfehérváron. Tovább


További cikkek

Innovatív hadiipari partner a védelemgazdaság szolgálatában